Liiketoiminta

Suorita rasvanpoistimen ensiluokkainen huolto!

Ympäristötietoiset yrittäjät ovat alkaneet kannustaa innovatiivisten mekanismien, kuten rasvaneron, käyttöä vähentääkseen liiketoimintansa ympäristöjalanjälkeä. Voit käyttää tätä mekanismia myös omissa kodeissasi vähentämään vioittuneiden jätevesijärjestelmien mahdollisuuksia epäasianmukaisessa jätehuollossa.
Mikä on rasvanerotin?
Se on pohjimmiltaan astia, joka on rakennettu suoraan yrityksesi tai kodin viemärilinjojen ja alueesi viemärilinjojen väliin. Astia on suunniteltu erottamaan FOG: t (rasvat, öljyt ja rasvat) vedestä ja keräämään ne erikseen. Näin nämä elementit eivät siirry viemärijärjestelmään. Yritykset voivat asentaa isompia ansoja rakennusten ulkopuolelle, kun taas kodeissa voi olla pienempiä ansoja sisätiloissa.
Rasvankeräinten huoltovinkit
On tärkeää seurata jatkuvasti ansasta kerättyjen FOG-tasojen määrää tietyinä ajanjaksoina. Valtion ja paikallishallinnon elimillä on tiukat määräykset tällaisten epäpuhtauksien turvallisesta hävittämisestä, ja sinun on noudatettava näitä sääntöjä.
• Bakteerilisäaine – tämä on erinomainen tapa, jolla useimmat yritykset, ravintolat ja jopa koulukeittiöt voivat vähentää FOG-vaikutuksiaan rasvanloukkuihin. Bakteerilisäaineen sekoittaminen orgaaniseen jätteeseen ennen hävittämistä voi auttaa hajottamaan FOG: t tehokkaammin ja vähentämään niiden kokonaispitoisuutta ansassa.
• Bakteerilohko – nämä ovat hitaasti liukenevia bakteerilisäainelohkoja, jotka voidaan suspendoida veden alla putkilinjoihin. Tällöin lisäaineet sekoittuvat jatkuvasti jätteen kanssa varmistaen FOG: n asianmukaisen hajoamisen
• Ammattimainen kierrätysyritys – voit myös palkata ammattimaisen kierrättäjän tai jätepumpun auttamaan koti- tai toimistojemme säännöllisessä rasvanpoiston puhdistuksessa. Nämä ammattilaiset seuraavat myös FOG-tasoja merkittävinä ajanjaksoina ja neuvoo sinua mekanismin suorituskyvyn parantamiseksi.

Related Articles

Back to top button