Uutiset

Miksi Nano Hinta on Mooning?

Paras krypto-IoT-yhteistyö

Ilmoitus tehtiin Nano-keskuksesta eilen. Yhtiö vahvisti Nano IoT -laturin julkaisun, ja se on lupaavin tulo IoT-alalle. IoT-laturin ja siihen liittyvien laitteiden sanotaan toimivan alkuperäisellä nanokolikolla.

Toistaiseksi julkaistu laturi on edelleen prototyyppi ja tähän mennessä paljastuneet ominaisuudet laturin isäntinä ovat:

Se vaatii vain, että käyttäjä skannaa QR-koodin tapahtumia varten
QR-koodi käynnistää mikrotasolla hallitun tapahtumaprosessin; joten muutoksesta ei tarvitse huolehtia
On toistaiseksi yhteensopiva vain NANO-lompakoiden kanssa
Tämä Nano Centerin ilmoitus on valtava virstanpylväs yritykselle ja yhteisölle, sillä kun laturia testataan onnistuneesti ja se julkaistaan markkinoille, on olemassa monia todellisia käyttötapauksia, joihin voidaan vastata. Todellisissa käyttötapauksissa on tietysti paljon mahdollista valjastamista ja useita iteraatioita, jotka on suoritettava etukäteen.
Nano haarautuu ulos

Nano ei ole ensimmäinen kryptovaluuttakolikko ja -yritys, joka uskaltaa IoT-avaruuteen, vaan se on itse asiassa kolmas tai neljäs. IOTA:n ja useiden muiden kolikoiden takana, jotka ovat myös avaruudessa tällä hetkellä. Kolikon ympärillä oleva innostus ja odotukset johtuvat kuitenkin siitä, että ennen tälle matkalle lähtöä yritys teki markkinatutkimuksensa erittäin mielenkiintoisella tavalla.

Nano-yritys käytti YouTube-kanavaansa aloittaakseen yhteydenpidon yhteisönsä kanssa, ja sen kautta saama palaute oli yritykselle korvaamatonta. Yhteisön reaktio YouTube-kanavaan ja sen sisältöön kertoi yritykselle erittäin selvästi, mitä heiltä odotettiin ja mitä heidän piti tehdä.

Tällä yrityksellä, joka pyrkii monipuolistamaan liiketoimintaansa, on tämän tuotteen avulla potentiaalia nousta globaaliksi tuotenimeksi IoT-alalla. Myös yrityksen kolikko NANO on alkanut listata monissa, monissa pörssissä. Tämä on erittäin suuri syy kolikon laajalle käyttöönotolle ja hinnannousulle markkinoilla.

Hinnannousu, enemmän odotuksia

Viimeisen viikon aikana Nanon hinta on noussut yli 90 %. Ja 250 % nousu viimeisen kahden viikon aikana. Hinta kaksi viikkoa sitten oli $1,52 USD. Hinta/arvon nousu johtuu useista syistä. Niiden joukossa on se, että yrityksen NANO-kolikko on listattu ja otettu käyttöön monissa pörssissä ja alustoissa transaktiokelpoisena kryptokolikkona.

Muut kaksi syytä ovat melko intuitiivisia tästä artikkelista, ja niissä on se, että yritys on laajentunut IoT-viidakkoon lataustuotteellaan ja se, että heidän ensimmäinen verkon rasitustesti tuotti loistavia tuloksia. Jokaiselle kryptoyritykselle on erittäin tärkeää saada yhteisön tuki, ja on turvallista sanoa, että NANOlla on. Kolikon nykyinen hinta kirjoitushetkellä on 3,12 USD.

Back to top button