Koti

Estä kosteus sisätiloissa, jotta hometta ei kukoista!

Asiantuntijoiden mielestä on melko haastavaa kuvata, onko homeitiö vaarallinen vai ei, vain katsomalla sitä. On myös tosiasia, että asunnon omistajat ymmärtävät homeen esiintymisen vasta, kun suurin osa heidän talostaan ​​on ollut pahoin saastunut. Homeen korjaaminen ei ole niin helppoa kuin miltä se kuulostaa.

Homeen havaitsemista ja sitten sen poistamista pidetään kalliina projektina, ja sinun on ehkä ajateltava kahdesti ennen kuin aloitat sen. Helpoin tapa pitää talosi hyvin suojattuna tältä vihalta on toteuttaa ennalta ehkäiseviä toimenpiteitä. Sinun tarvitsee vain pitää haukka silmällä sisätilojen kosteustasoja. Joitakin muita vinkkejä on lueteltu alla:

Varo potentiaalista hometta

Sinun on pidettävä mielessä, että home alkaa kasvaa talosi niillä alueilla, joilla on yleensä korkea kosteustaso. Alueisiin voi kuulua kellari, seinät ja lattia kattotiilien alla. On olemassa useita tapoja, joilla voit poistaa kosteuden näiltä alueilta ja pitää talosi hyvin suojattuna homeen tartunnalta. Voit joutua esimerkiksi vaihtamaan märät kattotiilet tai kuivattamaan ne tai hävittämään märän maton loungesta. Samoin on varmistettava, että kaikki vesikourut toimivat täydellisesti.

Tuuleta kotisi kunnolla

Muotitartunta on melko korkea niissä taloissa, joissa on huono ilmanvaihto. Päivittäiset toimet, kuten pesula, ilmankuivaimien käyttö ja ruoanlaitto, aiheuttavat yleensä kosteutta talossa. Siksi on erittäin suositeltavaa pitää ikkunat auki päivän aikana, jotta ilmankierto on asianmukaista.

Pidä talo kuivana

Sinun on varmistettava, ettet pidä märkää tavaraa makaamassa talon ympärillä koko ajan. Tämä kutsuu hometta kotiisi ja olet suurissa vaikeuksissa.

Back to top button