Matkustaa

5 tapaa lentää toimitusjohtajan tavoin taloudessa matkustettaessa

Yhtä kilpailukykyinen kuin kaupalliset lentoyhtiöt ovat, lentäminen ei ole halpaa, ja jopa turistiluokan liput ovat riittäviä lämmittämään useimpien ihmisten taloutta. Se, että matkustat linja-autossa, ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettet voi elää kuninkaana muilla tavoin. Jokaiselle, jolla on samppanjamaista ja limonadibudjetti, tässä on viisi tapaa tutkia elämän hienompaa puolta, kun seuraavan kerran lentää taloutta. Kuinka monta olet kokeillut?
# 1. Osta itse Loungen käyttöoikeus
Jos olet koskaan miettinyt, mikä on lentokentän oleskelutilojen hohtavien ovien ulkopuolella, olet ehkä voinut olettaa, että vain bisnesluokan ja ensimmäisen luokan lippujen haltijoille annetaan pääsy. Itse asiassa on monia tapoja kokea toimitusjohtajan elämäntapa säästölipulla. Ensinnäkin jotkut luottokortit tarjoavat pääsyn loungeen tai mahdollisuuden vaihtaa pisteitä loungepassille. Jos se ei onnistu, useimmat lentoyhtiöt antoivat kenenkään ostaa loungen. Alhaisimmat hinnat ovat niille, jotka varaavat etukäteen, toisin kuin ostavat passin saapuessaan.

# 2. Pysy lentokenttähotellissa
Pahinta lentotaloudessa on pitkä odotus sisäänkirjautumisen ja turvallisuuden läpi. Koska useimmat lentokentät ovat vilkkaimpia aikaisin aamulla arkisin, voit välttää hullut kiireet yksinkertaisesti varaamalla lentämään epäsopivina aikoina. Tämä strategia ei vain luo sinulle halvempia lippuja, vaan se parantaa myös yleistä kokemustasi. Säästämäsi rahat voivat ulottua lyhyeen oleskeluun lentokenttähotellissa. Voit käydä suihkussa, rentoutua ja nauttia mukavuuksista, jotka normaalisti tarjotaan ensimmäisen luokan lippujen haltijoille murto-osalla kustannuksista.
# 3. Varastoi hemmottelevia tuotteita
Liiketoiminnan ja ensiluokkaisen lentämisen yleinen viehätys on, että kokemuksesi muistuttaa enemmän lentävää kylpylää ahtaan hikoilulaatikon sijaan. Kuten kukaan, joka on koskaan virtaanut tällä tavoin aiemmin, kertoo sinulle, on vain niin paljon mukavuutta, että ylimääräinen jalkatila ja paremmat istuimet tuovat. Jopa täysin tasaisilla istuimilla ensimmäisen luokan matkustajat kokevat edelleen turbulenssia samalla tavalla kuin muut matkustajat. Voit luoda joitain liiketoiminnan etuja varastoimalla hemmottelevia tuotteita. Esimerkiksi 3floz.com myy valtavan valikoiman kylpytuotteita, voiteita, kosteusvoiteita ja muita tuotteita, jotka parantavat huomattavasti mukavuutta.
# 4. Käytä lentoyhtiön luottokortteja
Lentoyhtiön luottokortit ovat paras tapa ansaita lentomatkustajia, ja voit käyttää niitä kaupankäyntiin parempaan paikkaan kuluttamatta enemmän kuin turistiluokan rahaa. Tee tutkimuksesi ja löydä paras tarjous, ja kuluta sitten kovasti yhteen korttiin kerätäksesi mailia nopeasti.
# 5. Varaa oma pysäköintitilasi
Jos haluat tuntea itsesi vähän kuin rojaltit, pysäköidä ja lentää -järjestelmät antavat sinun varata tilaa lentokentän pysäköintialueelle. Voit nauttia rentouttavasta ajamisesta ja olla varma, että sinulla on tilaa saapuessasi. Varauspalvelut takaavat sinulle mukavan ja kätevän tilan lähellä terminaalia ja saat jopa vartijan huolehtimaan autostasi poissa ollessa.
Johtopäätös
Näiden viiden idean avulla turistiluokan lentokokemuksen parantamisen pitäisi auttaa ketään tuntemaan toimitusjohtajana päiväksi. Mitkä ideat olet väsynyt? Kerro meille ja jätä meille kommentti alla!

Back to top button