Matkustaa

5 lentokenttähäkkiä, jotka tekevät matkastasi hauskempaa

Lentokentät eivät ole vihollisesi, ja harkittuaan ne voivat jopa olla ystäväsi. Täynnä mielenkiintoisia kauppoja, nähtävyyksiä ja yrityksiä, voit pitää hauskaa millä tahansa lentokentällä, jos tiedät mistä etsiä. Tässä on viisi lentokenttähäkkiä, jotka tekevät matkastasi paljon nautinnollisemman.
Hakata # 1. Etsi lentokenttäterminaalikartta verkossa
Suurin osa ihmisistä ei varaa sadan dollarin perhelippuja Lego Land- tai Disney-maailmaan tarkistamatta ensin karttaa. On hämmästyttävää, että niin harvat ihmiset käyttävät samaa lähestymistapaa lentokentille. Lentokentät ovat rentoutumisen, ilmaisohjelmien ja mahdollisuuksien keidas. Salaisuus on tietää mistä etsiä. Yksinkertainen ilmestyminen ja odottaa olevansa wown on stressaavaa ja varmasti menettää paljon. Käytä ilmaisia ​​sovelluksia, kuten TravelNerd, tarkistaaksesi minkä tahansa lentokentän terminaalikartan ennen lähtöä. Sinulle taataan hienoja upeita kauppoja, joista pidät, ja voit suunnitella palkitsevaa aikaa.
Hakata # 2. Osta Lounge Pass
Luultavasti tiedät jo, että lentokentän oleskelutilat ovat paratiisin personoituja. Nämä hiljaiset, eristäytyneet alueet ovat täynnä ilmaiskierroksia heidän hyvin kallistuneille käyttäjilleen. Lounget eivät kuitenkaan ole vain ensiluokkaisia ​​ja yrityskäyttäjiä, eikä sinun tarvitse maksaa kova vuotuinen jäsenmaksu pääsyn saamiseksi. Itse asiassa useimmat lentoyhtiöt myyvät kertakäyttöisiä loungepasseja. Passit ovat aina halvempia, jos ostat ne etukäteen, mutta on myös muita tapoja saada ne. Voit ehkä saada luottokortin, jossa on lounge-etuja, tai voit ostaa jäsenyyden riippumattomaan lounge-ohjelmaan, kuten Priority Pass. Tämä antaa sinulle pääsyn monenlaisiin loungetiloihin eri lentoyhtiöiden kanssa.
Hakata # 3. Siirry mobiililaitteeseen ostoksillesi
Voit käyttää ostosovelluksia, kuten GateGurua älypuhelimessasi tai tablet-laitteessasi, haistaa parhaimmat ostoselämykset kaikilla lentokentillä. Tämän ilmaisen sovelluksen avulla erikoistarjoukset ja alennukset ovat integroituja, mikä tarkoittaa, että näet paitsi millä lentokentän alueilla on parhaat vaihteet, voit myös nähdä, missä kaupassa on parhaat hinnat. Älä ryhdy verovapaaseen ilman tätä sovellusta!
Hakata # 4. Lopeta stressiä viivästyksistä
Se osa lentoasemakokemuksesta, jota kaikki eniten vihaan, on jatkuvasti tarkistettava lähtö- tai saapumistaulut viivästysten tai muiden muutosten varalta. Kokeile sovellusta sen sijaan, että tunkeutuisit pöydän alle tai istuisit taululle, jolla voit jatkuvasti pitää taulua. TripIt voi auttaa sinua pitämään ajan tasalla lentoaikastasi ja auttamaan sinua lopettamaan stressin lentosi ajasta.
Hakata # 5. Varaa pysäköintialue
Ajaminen mistä tahansa lentokentältä ja taataan, jotta sinusta tuntuu paremmalta. Edes ylellinen sedan ei voi verrata oman auton turvallisuuteen. Yksi hakkerointi, jota harvat lentolehtiset hyödyntävät, on lentokentän pysäköintitilan varaaminen. Useimmilla lentokentillä on pysäköinti- ja lentopalvelu, joka takaa sinulle paikan. Sinun ei tarvitse metsästää tiloja tai pysäköidä mailien päässä terminaalista, voit rentoutua turvallisesti tietäen, että tila odottaa sinua saapuessasi.
Johtopäätös
Nämä viisi lentokenttähäkkiä takaavat, että kokemuksestasi tulee hauskempaa. Mitä hakkereita olet kokeillut? Kerro meille ja jätä kommentti alla!

Back to top button