Liiketoiminta

4 huippuluokan tulostinta, jotka sopivat täydellisesti valokuvien tulostamiseen

Nykypäivän sukupolvea voidaan pitää valokuvageneraattorina. Digitaalikameroiden, järjestelmäkameroiden ja kameralla varustettujen älypuhelinten lisääntyessä valokuvien ottamisesta on tullut uusi villitys. Jos sinulla on tili millä tahansa sosiaalisen verkoston sivustolla, kuten Facebook, Instagram tai Twitter, sinulla on todennäköisesti idea siitä, kuinka paljon ihmiset rakastavat valokuvien ottamista. Vaikka on niitä, jotka rakastavat pitää valokuvansa Internetissä, on niitä, jotka rakastavat edelleen valokuvien tulostamista. Tulostetut valokuvat voidaan kehystää, kiinnittää jääkaapin oveen, lähettää mummolle muun muassa. Jos haluat tulostaa valokuvia, tarvitset laadukkaita valokuvatulostimia, joten tässä on luettelo näistä tulostimista:
Epson PictureMate Charm
Epson PictureMate Charm on pienikokoinen tulostin, joka tulostaa valokuvia erittäin nopeasti. Se on ihanteellinen niille tien päällä oleville valokuvaajille, jotka todella rakastavat tulostaa paljon valokuvia. Ja tämän tulostimen hienoa on, että se tulostaa edullisilla valokuvakustannuksilla. Voisi sanoa, että alhaiset kustannukset vastaavat heikkoa laatua. Se ei pidä paikkaansa Epson PictureMate Charm -sovelluksessa. Se tulostaa erittäin laadukkaita valokuvia ja on yksi markkinoiden edullisimmista tulostimista.
Epson Stylus Photo R200
Toinen upea tulostin Epsonilta on Epson Stylus Photo R200. Se on erittäin halpaa. Itse asiassa se on yksi Epsonin halvimmista, huippuluokan kameroista, jotka on suunniteltu nimenomaan valokuvauksen harrastajille. Se on niin edullinen, ettei ole mikään yllätys, miksi se houkuttelee amatöörivalokuvaajia. Nopean tulostuksen lisäksi se tunnetaan vaikuttavien valokuvien ja grafiikan tulostamisesta. Se voi myös tulostaa asiakirjoja jopa 13 x 19 tuumaa. Ainoa ongelma siinä on, että on epäselvää kuinka paljon valokuvia voit tulostaa kuukaudessa ilman, että sinun tarvitsee huolehtia tulostimen käyttöiän lyhentämisestä.
Canon Pixma MG8220
Canon Pixma MG8220 on langaton mustesuihkutulostin, joka skannaa, valokopioita ja lähettää fakseja. Kyllä, se on all-in-one -tulostin – itsenäinen kotivalokuva-laboratorio kaikille niille valokuvauksen ystäville. Koska kyseessä on mustesuihkutulostin, voit odottaa parempia valotulosteita verrattuna lasertulostimien tuloksiin. Jopa huippuluokan ominaisuuksiensa ansiosta saattaa olla yllättävää joillekin ihmisille, että se on erittäin edullinen. Tällä tulostimella voit tulostaa suoraan muistikortilta ja muistiavaimelta. Se on myös yhteensopiva PictBridge-kameroiden kanssa, jos sinulla on sellainen. Canon Pixma MG8220: n hinta vaihtelee 250-300 dollaria.
HP Envy 120 e-All-in-One
Toinen hyvä huomioitava valokuvatulostin on HP Envy 120 e-All-in-One. Siinä on ohut, huippuluokan muotoilu, joka tekee siitä erittäin mahtavan näytön kotona. Sen erittäin hyvän ulkonäön lisäksi on tietysti kyky tulostaa korkealaatuisia valokuvia. Itse asiassa se on valintatulostin niin monelle valokuvastudioon nykyään. Se on jopa yksi ammattivalokuvaajien suosituimmista vaihtoehdoista. Joten jokainen, joka nauttii hyvien valokuvien tulostamisesta, nauttii varmasti HP Envy 120 e-All-in-One -laitteen käytöstä. Se ei kuitenkaan ole halpaa, mutta se on investointi, joka maksaa itsensä pitkällä aikavälillä!

Related Articles

Back to top button